Lägenheter och bostadsrätter i Gnosjö

Hitta en lägenhet i Gnosjö

Annons:
I Gnosjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gnosjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gnosjö som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gnosjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gnosjö.

Lägenhet i Gnosjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gnosjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gnosjö.

Bygginvest AB, Jönköpings
Köpmansg. 11
335 30 Gnosjö


Fastighets AB Järnbäraren
Storg. 4
335 30 Gnosjö


Bröderna Lundells Fastighets AB
Fläderg. 23
335 31 GNOSJÖ

Annons:


Lär dig mer om Gnosjö - korta fakta

Gnosjö är en tätort och centralort i Gnosjö kommun i Jönköpings län. Gnosjö är en entreprenörsort med stor andel företagande, som med kringområdet gett upphov till begreppet "Gnosjöandan".

Yta: 488,58 hektar
Invånarantal: 4326, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gnosjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gnosjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gnosjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gnosjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gnosjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.