Lägenheter och bostadsrätter i Gislaved

Hitta en lägenhet i Gislaved

Annons:
I Gislaved finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gislaved. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gislaved som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gislaved hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gislaved.

Lägenhet i Gislaved - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gislaved som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gislaved.

Gislavedshus AB
Torgg. 3 A
332 32 Gislaved


US-Byggen AB
Oskarsg. 8
332 30 Gislaved


HSB:s brf Krabban
N. Storg. 3
332 30 Gislaved


HSB Gambrinus
Anderstorpsv.
332 36 Gislaved

Annons:


Lär dig mer om Gislaved - korta fakta

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gislaved

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gislaved varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gislaved för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gislaved.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gislaved som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.