Lägenheter och bostadsrätter i Forserum

Hitta en lägenhet i Forserum

Annons:
I Forserum finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Forserum. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Forserum som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Forserum hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Forserum.

Lägenhet i Forserum - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Forserum som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Forserum.

Kåberg Fastigheter AB
Lindellv. 8
571 78 FORSERUM

Annons:


Lär dig mer om Forserum - korta fakta

Forserum är en tätort i Forserums socken i Nässjö kommun i Jönköpings län belägen 15 km nordväst om Nässjö. I orten ligger Forserums kyrka. Namnet Forserum har, precis som namnet antyder, att göra med att det runnit flera forsar från den bäck som runnit från mossen norr om bebyggelsen, samt rum som betyder ”öppen plats”.

Yta: 195,25 hektar
Invånarantal: 2039, år 2010

Pris på bostadsrätter i Forserum

Eftersom priset på en bostadsrätt i Forserum varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Forserum för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Forserum.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Forserum som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.