Lägenheter och bostadsrätter i Eksjö

Hitta en lägenhet i Eksjö

Annons:
I Eksjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Eksjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Eksjö som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Eksjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Eksjö.

Lägenhet i Eksjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Eksjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Eksjö.

Eksjöbostäder AB
Österlångg. 16
575 31 EKSJÖ


Mäklartjänst AB
Jungfrug. 13
575 31 EKSJÖ


Humble Arkitektkontor AB
Österlångg. 26 A
575 31 EKSJÖ


Connys Bygg & Takservice AB
Teleg. 3
575 36 Eksjö


Larsson David, Legitimerad Naprapat
Vaxblekaregränd 1
575 32 Eksjö


Itolv AB
Österlångg. 16
575 31 EKSJÖ


Larms Fastigheter Ljungbergska, AB
HÄSSLEÅSVÄGEN 9 9
575 36 Eksjö


Girsågen Förvaltnings KB
Lavettg. 6
575 34 Eksjö

Annons:


Lär dig mer om Eksjö - korta fakta

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Pris på bostadsrätter i Eksjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Eksjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Eksjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Eksjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Eksjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.