Lägenheter och bostadsrätter i Bodafors

Hitta en lägenhet i Bodafors

Annons:
I Bodafors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bodafors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bodafors som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bodafors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bodafors.

Lägenhet i Bodafors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bodafors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bodafors.

(Alhem) Anders Ingemarsson
Jönköpingsv. 7
571 62 BODAFORS

Annons:


Lär dig mer om Bodafors - korta fakta

Bodafors är en tätort i Nässjö kommun, Jönköpings län. Bodafors är beläget vid Södra stambanan på Småländska höglandet. Samhället grundades i och med Södra stambanans dragning genom den Sandsjö socken 1864.

Yta: 253,96 hektar
Invånarantal: 1886, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bodafors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bodafors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bodafors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bodafors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bodafors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.