Lägenheter och bostadsrätter i Bankeryd

Hitta en lägenhet i Bankeryd

Annons:
I Bankeryd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bankeryd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bankeryd som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bankeryd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bankeryd.

Lägenhet i Bankeryd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bankeryd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bankeryd.

Bankerydshem, AB
Sjöåkrav. 18
564 31 BANKERYD


Great Living i Jönköping AB
Sjöhagsv. 35
564 36 Bankeryd


Hsb BRF Sjöåkra I Bankeryd
Sjöåkrav. 40 A
564 31 BANKERYD


Jonsons Fastigheter I Jönköping, AB
Fabriksv. 4
564 35 BANKERYD


HSB:s Bostadsrättsförening
Sjöåkrav. 48 C
564 31 BANKERYD


Klahrs Byggnads AB
Tallv. 4
564 35 BANKERYD

Annons:


Lär dig mer om Bankeryd - korta fakta

Bankeryd är en tätort i Jönköpings kommun och kyrkby i Bankeryds socken belägen väster om Vättern och omkring 10 kilometer från Jönköping. Bankeryd genomkorsas av Jönköpingsbanan mellan Nässjö och Falköping.

Yta: 539,40 hektar
Invånarantal: 8107, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bankeryd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bankeryd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bankeryd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bankeryd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bankeryd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.