Lägenheter och bostadsrätter i Aneby

Hitta en lägenhet i Aneby

Annons:
I Aneby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Aneby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Aneby som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Aneby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Aneby.

Lägenhet i Aneby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Aneby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Aneby.

Aneby Bostäder, Stiftelsen
Storg. 39 A
578 31 ANEBY

Annons:


Lär dig mer om Aneby - korta fakta

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Pris på bostadsrätter i Aneby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Aneby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Aneby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Aneby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Aneby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.