Lägenheter och bostadsrätter i Strömsund

Hitta en lägenhet i Strömsund

Annons:
I Strömsund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Strömsund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Strömsund som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Strömsund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Strömsund.

Lägenhet i Strömsund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Strömsund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Strömsund.

Monen Fastigheter, AB
070 - 518 98 98Helens Kläder
Vattudalstorget 8
833 35 STRÖMSUND


Strömsunds Hyresbostäder AB
Storg. 19
833 33 STRÖMSUND


Hydrauliken I Strömsund AB
Lövbergav. 7
833 35 STRÖMSUND

Annons:


Lär dig mer om Strömsund - korta fakta

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Pris på bostadsrätter i Strömsund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Strömsund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Strömsund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Strömsund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Strömsund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.