Lägenheter och bostadsrätter i Krokom

Hitta en lägenhet i Krokom

Annons:
I Krokom finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Krokom. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Krokom som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Krokom hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Krokom.

Lägenhet i Krokom - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Krokom som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Krokom.

Krokomsbostäder AB
Frisörv. 6
835 31 KROKOM


Crenada Fastigheter AB
0640 - 620 90Krokomsbostäder AB
Offerdalsv. 8
835 31 KROKOM

Annons:


Lär dig mer om Krokom - korta fakta

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Pris på bostadsrätter i Krokom

Eftersom priset på en bostadsrätt i Krokom varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Krokom för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Krokom.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Krokom som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.