Lägenheter och bostadsrätter i Järpen

Hitta en lägenhet i Järpen

Annons:
I Järpen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Järpen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Järpen som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Järpen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Järpen.

Lägenhet i Järpen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Järpen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Järpen.

Årehus AB
Strandv. 40
830 05 Järpen

Annons:


Lär dig mer om Järpen - korta fakta

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Pris på bostadsrätter i Järpen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Järpen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Järpen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Järpen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Järpen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.