Lägenheter och bostadsrätter i Hammerdal

Hitta en lägenhet i Hammerdal

Annons:
I Hammerdal finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hammerdal. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hammerdal som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hammerdal hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hammerdal.

Lägenhet i Hammerdal - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hammerdal som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hammerdal.

Korsta Fastigheter AB
Hammerdal
830 70 HAMMERDAL

Annons:


Lär dig mer om Hammerdal - korta fakta

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hammerdal

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hammerdal varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hammerdal för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hammerdal.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hammerdal som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.