Lägenheter och bostadsrätter i Hallen

Hitta en lägenhet i Hallen

Annons:
I Hallen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hallen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hallen som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hallen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hallen.

Lägenhet i Hallen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hallen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hallen.

Höglekardalens Semesterby AB
Höglekardalen
830 01 Hallen


Bydalsfjällen Lift AB
Höglekardalen
830 01 Hallen


Bydalsfjällens Lift AB
Hallenv. 36
830 01 Hallen

Annons:


Lär dig mer om Hallen - korta fakta

Hallen är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Hallens socken. I Hallen finns en del serviceinrättningar samt grundskola. Hallens kyrka med sin fristående klockstapel ligger inte långt från Storsjöns västra strand. Bydalsfjällen ligger väster om Hallen.

Yta: 45,58 hektar
Invånarantal: 203, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hallen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hallen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hallen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hallen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hallen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.