Lägenheter och bostadsrätter i Föllinge

Hitta en lägenhet i Föllinge

Annons:
I Föllinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Föllinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Föllinge som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Föllinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Föllinge.

Lägenhet i Föllinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Föllinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Föllinge.

Storåns Energi
Storåbränna 122
830 60 FÖLLINGE


Storåns Bykooperativ/Storågården
Storåbränna 403
830 60 FÖLLINGE

Annons:


Lär dig mer om Föllinge - korta fakta

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Pris på bostadsrätter i Föllinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Föllinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Föllinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Föllinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Föllinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.