Lägenheter och bostadsrätter i Bräcke

Hitta en lägenhet i Bräcke

Annons:
I Bräcke finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bräcke. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bräcke som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bräcke hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bräcke.

Lägenhet i Bräcke - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bräcke som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bräcke.

Bodsjö Diverse ICA Nära
Sidsjö 184
840 60 Bräcke


Bräcke Fastigheter AB
Industrig. 7
840 60 Bräcke

Annons:


Lär dig mer om Bräcke - korta fakta

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bräcke

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bräcke varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bräcke för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bräcke.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bräcke som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.