Svensk Fastighetsförmedling AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Svensk Fastighetsförmedling AB

Annons:
Svensk Fastighetsförmedling AB är ett företag eller verksamhet i Halmstad som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Svensk Fastighetsförmedling AB har några lediga lägenheter i Halmstad kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Svensk Fastighetsförmedling AB i Halmstad rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Halland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Halmstad samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Halmstad så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Svensk Fastighetsförmedling AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Svensk Fastighetsförmedling AB

Svensk Fastighetsförmedling AB
Skolg. 2
302 32 Halmstad
035 - 16 65 40

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Svensk Fastighetsförmedling AB

Om du vill besöka Svensk Fastighetsförmedling AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Svensk Fastighetsförmedling AB i Halmstad