Lägenheter och bostadsrätter i Eldsberga

Hitta en lägenhet i Eldsberga

Annons:
I Eldsberga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Eldsberga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Eldsberga som du är nöjd med kan du se dig om i Halland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Eldsberga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Eldsberga.

Lägenhet i Eldsberga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Eldsberga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Eldsberga.

Gullbrannagården
Gullbranna Gullbrannagården
305 96 Eldsberga

Annons:


Lär dig mer om Eldsberga - korta fakta

Eldsberga är en tätort i södra delen av Halmstads kommun i Hallands län och är kyrkbyn i Eldsberga socken.

Yta: 95,10 hektar
Invånarantal: 720, år 2010

Pris på bostadsrätter i Eldsberga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Eldsberga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Eldsberga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Eldsberga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Eldsberga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Halland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.