Lägenheter och bostadsrätter i Lärbro

Hitta en lägenhet i Lärbro

Annons:
I Lärbro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lärbro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lärbro som du är nöjd med kan du se dig om i Gotland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lärbro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lärbro.

Lägenhet i Lärbro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lärbro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lärbro.

J3 Bygg AB
Lindv. 3
624 52 LÄRBRO

Annons:


Lär dig mer om Lärbro - korta fakta

Lärbro är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Lärbro socken, belägen på norra delen av Gotland ungefär 10 km norr om Slite.

Yta: 116,70 hektar
Invånarantal: 484, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lärbro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lärbro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lärbro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lärbro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lärbro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gotland.