Lägenheter och bostadsrätter i Klintehamn

Hitta en lägenhet i Klintehamn

Annons:
I Klintehamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Klintehamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Klintehamn som du är nöjd med kan du se dig om i Gotland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Klintehamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Klintehamn.

Lägenhet i Klintehamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Klintehamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Klintehamn.

Fröjel Resort
Fröjel Göstavs 801
623 55 Klintehamn


Annexet I Väte, AB
Väte stora tune 527
623 78 KLINTEHAMN

Annons:


Lär dig mer om Klintehamn - korta fakta

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Pris på bostadsrätter i Klintehamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Klintehamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Klintehamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Klintehamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Klintehamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gotland.