Lägenheter och bostadsrätter i Katthammarsvik

Hitta en lägenhet i Katthammarsvik

Annons:
I Katthammarsvik finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Katthammarsvik. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Katthammarsvik som du är nöjd med kan du se dig om i Gotland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Katthammarsvik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Katthammarsvik.

Lägenhet i Katthammarsvik - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Katthammarsvik som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Katthammarsvik.

Hägers Fastighetsbyrå
Grogarnsv. 40
623 69 KATTHAMMARSVIK

Annons:


Lär dig mer om Katthammarsvik - korta fakta

Katthammarsvik är en småort i Gotlands kommun], belägen i Östergarns socken på Östergarnslandet på Gotöland.

Yta: 70 hektar
Invånarantal: 160, år 2010

Pris på bostadsrätter i Katthammarsvik

Eftersom priset på en bostadsrätt i Katthammarsvik varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Katthammarsvik för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Katthammarsvik.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Katthammarsvik som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gotland.