Lägenheter och bostadsrätter i Valbo

Hitta en lägenhet i Valbo

Annons:
I Valbo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Valbo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Valbo som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Valbo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Valbo.

Lägenhet i Valbo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Valbo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Valbo.

Judeli Fastigheter, AB
Vallrundan 3
818 33 VALBO


Eva Wesström Bostadsmäklare
Valbov. 200
818 31 VALBO

Annons:


Lär dig mer om Valbo - korta fakta

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånarantal: 7065, år 2010

Pris på bostadsrätter i Valbo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Valbo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Valbo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Valbo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Valbo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.