Lägenheter och bostadsrätter i Söderhamn

Hitta en lägenhet i Söderhamn

Annons:
I Söderhamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Söderhamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Söderhamn som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Söderhamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Söderhamn.

Lägenhet i Söderhamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Söderhamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Söderhamn.

HSB Södra Norrland
Humlegårdsg. 8 A
826 31 SÖDERHAMN


Husö Fastighets AB
S. Hamng. 34
826 26 SÖDERHAMN


Helsingehus AB
Kyrkog. 16
826 32 Söderhamn


Peab
Flygstaden Byggnad 33
826 70 Söderhamn


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmang. 11
826 30 Söderhamn


Flygstaden AB
Flygstaden Byggnad 16
826 70 Söderhamn


Mybostäder AB
Mannesskärsv. 14
826 91 SÖDERHAMN


Skepparbo,, AB
Skärså 463
826 91 SÖDERHAMN

Annons:


Lär dig mer om Söderhamn - korta fakta

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Pris på bostadsrätter i Söderhamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Söderhamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Söderhamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Söderhamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Söderhamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.