Lägenheter och bostadsrätter i Österfärnebo

Hitta en lägenhet i Österfärnebo

Annons:
I Österfärnebo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Österfärnebo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Österfärnebo som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Österfärnebo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Österfärnebo.

Lägenhet i Österfärnebo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Österfärnebo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Österfärnebo.

Getbro Fastigheter AB
Åsv. 4 B
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Bo Eriksson Sandviken AB
Knösv. 25
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:


Lär dig mer om Österfärnebo - korta fakta

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Pris på bostadsrätter i Österfärnebo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Österfärnebo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Österfärnebo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Österfärnebo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Österfärnebo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.