Lägenheter och bostadsrätter i Järvsö

Hitta en lägenhet i Järvsö

Annons:
I Järvsö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Järvsö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Järvsö som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Järvsö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Järvsö.

Lägenhet i Järvsö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Järvsö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Järvsö.

Berglin-Bygg AB
Turistv. 54
820 40 JÄRVSÖ

Annons:


Lär dig mer om Järvsö - korta fakta

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Pris på bostadsrätter i Järvsö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Järvsö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Järvsö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Järvsö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Järvsö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.