Lägenheter och bostadsrätter i Bollnäs

Hitta en lägenhet i Bollnäs

Annons:
I Bollnäs finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bollnäs. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bollnäs som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bollnäs hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bollnäs.

Lägenhet i Bollnäs - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bollnäs som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bollnäs.

Bollnäs Bostäder, AB
Virvelv. 27
821 50 BOLLNÄS


HSB Södra Norrland
Polacksg. 17
821 33 Bollnäs

Annons:


Lär dig mer om Bollnäs - korta fakta

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bollnäs

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bollnäs varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bollnäs för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bollnäs.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bollnäs som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.