Lägenheter och bostadsrätter i Alfta

Hitta en lägenhet i Alfta

Annons:
I Alfta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Alfta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Alfta som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Alfta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Alfta.

Lägenhet i Alfta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Alfta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Alfta.

Alfta-Edsbyns Fastighets AB
Bornv. 2 B
822 30 ALFTA


Fastigheterna På Kullen I Alfta AB
Anneforsv. 31
822 30 ALFTA

Annons:


Lär dig mer om Alfta - korta fakta

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Pris på bostadsrätter i Alfta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Alfta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Alfta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Alfta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Alfta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.