Lägenheter och bostadsrätter i Smedjebacken

Hitta en lägenhet i Smedjebacken

Annons:
I Smedjebacken finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Smedjebacken. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Smedjebacken som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Smedjebacken hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Smedjebacken.

Lägenhet i Smedjebacken - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Smedjebacken som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Smedjebacken.

Bärkehus AB
Gunnarsv. 7
777 34 Smedjebacken


Jobsbo Vandrarhem AB
Jobsbov. 59
777 90 Smedjebacken

Annons:


Lär dig mer om Smedjebacken - korta fakta

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Pris på bostadsrätter i Smedjebacken

Eftersom priset på en bostadsrätt i Smedjebacken varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Smedjebacken för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Smedjebacken.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Smedjebacken som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.