Lägenheter och bostadsrätter i Säter

Hitta en lägenhet i Säter

Annons:
I Säter finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Säter. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Säter som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Säter hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Säter.

Lägenhet i Säter - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Säter som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Säter.

Säterbostäder AB
V. Långg. 6
783 30 Säter


Borlängemäklarna AB
Storg. 13
783 30 Säter


Nyholmens Fastighets AB
Järnvägsg. 4
783 30 Säter

Annons:


Lär dig mer om Säter - korta fakta

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Pris på bostadsrätter i Säter

Eftersom priset på en bostadsrätt i Säter varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Säter för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Säter.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Säter som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.