Lägenheter och bostadsrätter i Ludvika

Hitta en lägenhet i Ludvika

Annons:
I Ludvika finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ludvika. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ludvika som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ludvika hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ludvika.

Lägenhet i Ludvika - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ludvika som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ludvika.

LudvikaHem
Carlav. 2
771 30 Ludvika


Farstukvisten AB
Knipes v. 1
771 50 Ludvika


Bostadsrättsföreningen Violstigen
Violstigen 1
771 43 Ludvika


Kopparleden AB
Carlav. 21
771 30 Ludvika


Fäbobacken, AB
Tre Krokars g. 19
771 41 Ludvika


Villaägareföreningen Ludvika - Smedjebacken
Krusbärsgården 2
771 40 LUDVIKA


LRM Fastigheter AB
073 - 180 08 78


Annons:


Lär dig mer om Ludvika - korta fakta

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ludvika

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ludvika varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ludvika för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ludvika.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ludvika som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.