Lägenheter och bostadsrätter i Bjursås

Hitta en lägenhet i Bjursås

Annons:
I Bjursås finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bjursås. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bjursås som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bjursås hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bjursås.

Lägenhet i Bjursås - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bjursås som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bjursås.

Bjursås Vandrahem
Storv. 65
790 21 Bjursås

Annons:


Lär dig mer om Bjursås - korta fakta

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bjursås

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bjursås varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bjursås för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bjursås.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bjursås som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.