Lägenheter och bostadsrätter i Älvdalen

Hitta en lägenhet i Älvdalen

Annons:
I Älvdalen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Älvdalen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Älvdalen som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Älvdalen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Älvdalen.

Lägenhet i Älvdalen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Älvdalen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Älvdalen.

Knuts Bygg AB
Industriv. 9
796 31 ÄLVDALEN


Norra Dalarnas Fastighets AB
Permatsv. 1
796 31 ÄLVDALEN

Annons:


Lär dig mer om Älvdalen - korta fakta

Älvdalen (Tjyörtjbynn på älvdalska), är en tätort i Dalarna och centralort i Älvdalens kommun, belägen vid Österdalälven. I Älvdalen talas lokalmålet älvdalska.

Yta: 301,91 hektar
Invånarantal: 1810, år 2010

Pris på bostadsrätter i Älvdalen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Älvdalen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Älvdalen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Älvdalen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Älvdalen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.