Lägenheter och bostadsrätter i Sölvesborg

Hitta en lägenhet i Sölvesborg

Annons:
I Sölvesborg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sölvesborg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sölvesborg som du är nöjd med kan du se dig om i Blekinge efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sölvesborg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sölvesborg.

Lägenhet i Sölvesborg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sölvesborg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sölvesborg.

Segre, Jan-Erik
Stortorget 9
294 31 SÖLVESBORG


Riksbyggens Brf Sölvesborgshus Nr 1
Ö. Storg. 18
294 31 SÖLVESBORG


Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 SÖLVESBORG


Säljfast AB
Knutsängsv. 45
294 74 Sölvesborg


JKF i Sölvesborg AB
Nabbav. 42
294 36 Sölvesborg


Mpfast AB
Dungev. 4
294 37 SÖLVESBORG


HSB Sydost Ek För
Ö. Storg. 15 A
294 31 SÖLVESBORG


Säljfast AB
Kämpaslättsv. 1
294 77 SÖLVESBORG

Annons:


Lär dig mer om Sölvesborg - korta fakta

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sölvesborg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sölvesborg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sölvesborg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sölvesborg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sölvesborg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Blekinge.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.