Lägenheter och bostadsrätter i Olofström

Hitta en lägenhet i Olofström

Annons:
I Olofström finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Olofström. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Olofström som du är nöjd med kan du se dig om i Blekinge efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Olofström hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Olofström.

Lägenhet i Olofström - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Olofström som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Olofström.

Olofströmshus AB
Jämshögsv. 1
293 34 Olofström

Annons:


Lär dig mer om Olofström - korta fakta

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånarantal: 7327, år 2010

Pris på bostadsrätter i Olofström

Eftersom priset på en bostadsrätt i Olofström varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Olofström för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Olofström.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Olofström som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Blekinge.