Lägenheter och bostadsrätter i Asarum

Hitta en lägenhet i Asarum

Annons:
I Asarum finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Asarum. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Asarum som du är nöjd med kan du se dig om i Blekinge efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Asarum hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Asarum.

Lägenhet i Asarum - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Asarum som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Asarum.

Sydfasad AB
Elsebrånev.
374 91 ASARUM

Annons:


Lär dig mer om Asarum - korta fakta

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Pris på bostadsrätter i Asarum

Eftersom priset på en bostadsrätt i Asarum varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Asarum för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Asarum.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Asarum som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Blekinge.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.