Ivar Kullgren Fastigheter - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Ivar Kullgren Fastigheter

Annons:
Ivar Kullgren Fastigheter är ett företag eller verksamhet i Uddevalla som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Ivar Kullgren Fastigheter har några lediga lägenheter i Uddevalla kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Ivar Kullgren Fastigheter i Uddevalla rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Uddevalla samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Uddevalla så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Ivar Kullgren Fastigheter som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Ivar Kullgren Fastigheter

Ivar Kullgren Fastigheter
Högås Kärr 120
451 96 UDDEVALLA
070 - 999 78 11

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Ivar Kullgren Fastigheter

Om du vill besöka Ivar Kullgren Fastigheter kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Ivar Kullgren Fastigheter i Uddevalla