Capri Bostadsrättsföreningen - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Capri Bostadsrättsföreningen

Annons:
Capri Bostadsrättsföreningen är ett företag eller verksamhet i Strömstad som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Capri Bostadsrättsföreningen har några lediga lägenheter i Strömstad kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Capri Bostadsrättsföreningen i Strömstad rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Strömstad samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Strömstad så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Capri Bostadsrättsföreningen som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Capri Bostadsrättsföreningen

Capri Bostadsrättsföreningen
Capriv. 63
452 90 STRÖMSTAD
0526 - 139 40

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Capri Bostadsrättsföreningen

Om du vill besöka Capri Bostadsrättsföreningen kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Capri Bostadsrättsföreningen i Strömstad