Perssons Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Perssons Fastighets AB

Annons:
Perssons Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Bonässund som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Perssons Fastighets AB har några lediga lägenheter i Bonässund kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Perssons Fastighets AB i Bonässund rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västernorrland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Bonässund samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Bonässund så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Perssons Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Perssons Fastighets AB

Perssons Fastighets AB
Bonäsv. 26
891 78 Bonässund
0660 - 37 00 21

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Perssons Fastighets AB

Om du vill besöka Perssons Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Perssons Fastighets AB i Bonässund