StorStockholms Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - StorStockholms Fastighets AB

Annons:
StorStockholms Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Solna som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om StorStockholms Fastighets AB har några lediga lägenheter i Solna kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos StorStockholms Fastighets AB i Solna rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Solna samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Solna så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än StorStockholms Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för StorStockholms Fastighets AB

StorStockholms Fastighets AB
Olof af Acrels v. 8
171 64 Solna
08 - 545 496 00

Annons:


Karta och vägbeskrivning till StorStockholms Fastighets AB

Om du vill besöka StorStockholms Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om StorStockholms Fastighets AB i Solna