Solporten Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Solporten Fastighets AB

Annons:
Solporten Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Solna som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Solporten Fastighets AB har några lediga lägenheter i Solna kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Solporten Fastighets AB i Solna rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Solna samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Solna så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Solporten Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Solporten Fastighets AB

Solporten Fastighets AB
Forngränd 1
169 68 SOLNA
08 - 514 939 60

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Solporten Fastighets AB

Om du vill besöka Solporten Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Solporten Fastighets AB i Solna


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.