Barkborren Förvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Barkborren Förvaltning AB

Annons:
Barkborren Förvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Djursholm som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Barkborren Förvaltning AB har några lediga lägenheter i Djursholm kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Barkborren Förvaltning AB i Djursholm rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Djursholm samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Djursholm så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Barkborren Förvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Barkborren Förvaltning AB

Barkborren Förvaltning AB
Gudmundv. 7
182 69 Djursholm


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Barkborren Förvaltning AB

Om du vill besöka Barkborren Förvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Barkborren Förvaltning AB i Djursholm