Vellinge Exploatering AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Vellinge Exploatering AB

Annons:
Vellinge Exploatering AB är ett företag eller verksamhet i Vellinge som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Vellinge Exploatering AB har några lediga lägenheter i Vellinge kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Vellinge Exploatering AB i Vellinge rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Skåne som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Vellinge samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Vellinge så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Vellinge Exploatering AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Vellinge Exploatering AB

Vellinge Exploatering AB
Norrevångsg. 3
235 36 VELLINGE
040 - 42 60 60

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Vellinge Exploatering AB

Om du vill besöka Vellinge Exploatering AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Vellinge Exploatering AB i Vellinge