Staffanstorps Kommunfastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Staffanstorps Kommunfastigheter AB

Annons:
Staffanstorps Kommunfastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Staffanstorp som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Staffanstorps Kommunfastigheter AB har några lediga lägenheter i Staffanstorp kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Staffanstorps Kommunfastigheter AB i Staffanstorp rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Skåne som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Staffanstorp samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Staffanstorp så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Staffanstorps Kommunfastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Staffanstorps Kommunfastigheter AB

Staffanstorps Kommunfastigheter AB
Kometv. 1 A
245 34 STAFFANSTORP
046 - 280 43 00

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Staffanstorps Kommunfastigheter AB

Om du vill besöka Staffanstorps Kommunfastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Staffanstorps Kommunfastigheter AB i Staffanstorp