Skånegården, Bostadsrättsföreningen - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Skånegården, Bostadsrättsföreningen

Annons:
Skånegården, Bostadsrättsföreningen är ett företag eller verksamhet i Båstad som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Skånegården, Bostadsrättsföreningen har några lediga lägenheter i Båstad kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Skånegården, Bostadsrättsföreningen i Båstad rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Skåne som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Båstad samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Båstad så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Skånegården, Bostadsrättsföreningen som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Skånegården, Bostadsrättsföreningen

Skånegården, Bostadsrättsföreningen
Lindallén 13
269 34 Båstad
0431 - 704 19

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Skånegården, Bostadsrättsföreningen

Om du vill besöka Skånegården, Bostadsrättsföreningen kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Skånegården, Bostadsrättsföreningen i Båstad