Lägenheter och bostadsrätter i Vårgårda

Hitta en lägenhet i Vårgårda

Annons:
I Vårgårda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 9 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vårgårda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vårgårda som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vårgårda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vårgårda.

Lägenhet i Vårgårda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vårgårda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vårgårda.

Vårgårda Bostäder AB
Stockholmsv. 13
447 32 Vårgårda


Paxon AB
Parkg. 2
447 31 VÅRGÅRDA


Aidas Bygg & Hyr AB
Parkg. 2
447 31 VÅRGÅRDA


Förvaltn AB
Centrumg. 3
447 30 Vårgårda


Saclan AB
Muraren I Falköping AB
Parkg. 2
447 31 VÅRGÅRDA


RE/MAX Bostadsmäklare
Torgg. 2
447 30 Vårgårda


Lhf Fastighets AB
Parkg. 2
447 31 VÅRGÅRDA


Bertil Olsson
Gongstorp 7
447 95 VÅRGÅRDA

Annons:


Lär dig mer om Vårgårda - korta fakta

Vårgårda är en tätort i Västergötland och centralort i Vårgårda kommun. Vårgårda har en tradition av entreprenörer med namn som Lennart Lindblad (Autoliv) och Johan Petter Johansson (uppfinnare av skiftnyckeln och rörtången).

Yta: 430,62 hektar
Invånarantal: 5133, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vårgårda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vårgårda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vårgårda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vårgårda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vårgårda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.