Lägenheter och bostadsrätter i Vara

Hitta en lägenhet i Vara

Annons:
I Vara finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vara. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vara som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vara hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vara.

Lägenhet i Vara - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vara som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vara.

Vara Bostäder AB
Badhusg. 24
534 50 VARA


Vara Ugglan Fastighets AB
Hotellg. 3
534 31 Vara


Centrala Fastigheter I Vara AB
Nämndemansv. 14
534 30 VARA


Varaslättens Fastigheter AB
Longg. 7
534 31 Vara


Jungfast ABAnnons:


Lär dig mer om Vara - korta fakta

Vara är en tätort i Västergötland och centralort i Vara kommun i Västra Götalands län. Vara ligger vid E20. Den ökande havreexporten från Vara gjorde att firmorna som skötte exporten från Varaslätten blev intresserade av en järnväg att frakta sina varor på.

Yta: 302,58 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vara

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vara varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vara för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vara.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vara som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.