Lägenheter och bostadsrätter i Ulricehamn

Hitta en lägenhet i Ulricehamn

Annons:
I Ulricehamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ulricehamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ulricehamn som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ulricehamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ulricehamn.

Lägenhet i Ulricehamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ulricehamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ulricehamn.

Hökerum Fastigheter
Norra Strandgatan 5 A
523 37 Ulricehamn


Hökerum Fastigheter I Ulricehamn 3 AB
Norra Strandgatan 5 A
523 37 Ulricehamn


SkandiaMäklarna
L. Torget 1
523 36 ULRICEHAMN


Stubo AB
Stureg. 6
523 30 ULRICEHAMN

Annons:


Lär dig mer om Ulricehamn - korta fakta

Ulricehamn (tidigare Bogesund) är en tätort i Västergötland och centralort i Ulricehamns kommun, Västra Götalands län. Ulricehamn är beläget på sluttningarna kring ån Ätrans utlopp i sjön Åsunden. Orten ligger cirka 36 km öster om Borås och cirka 49 km väster om Jönköping. Vid Ulricehamn går en motorväg som är en del av Riksväg 40.

Yta: 623,00 hektar
Invånarantal: 9787, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ulricehamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ulricehamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ulricehamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ulricehamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ulricehamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.