Lägenheter och bostadsrätter i Tun

Hitta en lägenhet i Tun

Annons:
I Tun finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tun. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tun som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tun hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tun.

Lägenhet i Tun - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tun som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tun.

Cul I Tun Affär och Kafé
Tunv. 13 A
530 30 Tun


Andersson, Inge
Friel Ledsgården 2
530 30 Tun

Annons:


Lär dig mer om Tun - korta fakta

Tun är en tätort i Lidköpings kommun och kyrkbyn i Tuns socken i Västergötland. I byn ligger Tuns kyrka, Tuns elkvarn och Tuns skolmagasin.

Yta: 38,01 hektar
Invånarantal: 206, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tun

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tun varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tun för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tun.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tun som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.