Wallexia Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Wallexia Fastigheter AB

Annons:
Wallexia Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Trollhättan som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Wallexia Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Trollhättan kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Wallexia Fastigheter AB i Trollhättan rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Trollhättan samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Trollhättan så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Wallexia Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Wallexia Fastigheter AB

Wallexia Fastigheter AB
Polhemsg. 6
461 30 TROLLHÄTTAN
0520 - 160 33

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Wallexia Fastigheter AB

Om du vill besöka Wallexia Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Wallexia Fastigheter AB i Trollhättan


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.