Lägenheter och bostadsrätter i Torslanda

Hitta en lägenhet i Torslanda

Annons:
I Torslanda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Torslanda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Torslanda som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Torslanda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Torslanda.

Lägenhet i Torslanda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Torslanda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Torslanda.

Torslanda Fönsterputs & Städ AB
Fyrbåksv. 12
423 39 TORSLANDA


Bjurfors Torslanda
G. Flygplatsv. 4
423 37 TORSLANDA


Hyrcentralen Väst Fastigheter AB
G. Lillebyv. 39 B
423 54 Torslanda


Kap Farvel AB
Postflyget 7
423 37 TORSLANDA


Åke Windegren M.E.F.
Lilleby Bäckedalsv. 131
423 49 Torslanda


Färgelanda Fastighets AB
Torshällsv. 5
423 39 TORSLANDA


Hjuviks Fastighets AB
Flygfältsg. 16 A
423 37 TORSLANDA

Annons:


Lär dig mer om Torslanda - korta fakta

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Pris på bostadsrätter i Torslanda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Torslanda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Torslanda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Torslanda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Torslanda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.