Lägenheter och bostadsrätter i Töreboda

Hitta en lägenhet i Töreboda

Annons:
I Töreboda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Töreboda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Töreboda som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Töreboda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Töreboda.

Lägenhet i Töreboda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Töreboda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Töreboda.

Fastighetsbyrån
N. Torgg. 6
545 30 TÖREBODA


Mo Invest Skaraborg AB
Kilsg. 13
545 33 Töreboda


Svenska Fastigheter, Egendomsförmedlingen AB
Kyrkog. 16
545 30 TÖREBODA


Västgötabygdens Fastigheter AB
Kungsg. 22
545 30 TÖREBODA


Törebodabostäder AB
Ö. Torgg. 11
545 30 TÖREBODA


Järnhandlaren Invest AB
Åsen Loviken 158
545 93 Töreboda


Pensionärsbostäder
Börstorpsg. 9
545 31 Töreboda

Annons:


Lär dig mer om Töreboda - korta fakta

Töreboda är en tätort i Västergötland, centralort i Töreboda kommun, Västra Götalands län med 4 189 invånare (år 2010). Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Töreboda var under ett antal år på 1800-talet knutpunkt mellan järnvägen (innan den drogs vidare mot Stockholm) och Göta kanal.

Yta: 363,79 hektar
Invånarantal: 4189, år 2010

Pris på bostadsrätter i Töreboda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Töreboda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Töreboda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Töreboda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Töreboda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.