Lägenheter och bostadsrätter i Timmersdala

Hitta en lägenhet i Timmersdala

Annons:
I Timmersdala finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Timmersdala. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Timmersdala som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Timmersdala hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Timmersdala.

Lägenhet i Timmersdala - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Timmersdala som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Timmersdala.

Jättadalen Fastighets AB
Mariestadsv. 3
540 16 TIMMERSDALA

Annons:


Lär dig mer om Timmersdala - korta fakta

Timmersdala är en tätort i Skövde kommun och kyrkbyn i Timmersdala socken i Västergötland. Timmersdala ligger 21 kilometer nordväst om Skövde och ligger vid sjön Lången. Namnet Timmersdala har sitt ursprung i "Tymer Dalen".

Yta: 67,42 hektar
Invånarantal: 875, år 2010

Pris på bostadsrätter i Timmersdala

Eftersom priset på en bostadsrätt i Timmersdala varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Timmersdala för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Timmersdala.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Timmersdala som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.